Pushimet verore Kuq e ZI

Nga mosha 6-16 vjeç
Stafi Coaching

Në Adidas Milan Junior Camp Fast Eventi marrin pjesë vetëm Trajner A.C. Milan të sektorit të rinisë dhe ish futbollistët profesionist, duke përfshirë... Sebastiano Rossi, Massimo Agostini, Ludovico Costacurta, Sergio DominiFlorin Raducioiu, Alessandro Costacurta, Giuseppe Galderisi

Massimo Agostini

Sergio Domini

Sebastiano Rossi

Florin Raducioiu

Massimo Ambrosini

Giuseppe Galderisi

Alessandro Lupi

Simone Baldo

Ludovico Costacurta

Marino Frigerio

Riccardo Monguzzi

Giuseppe Misso

Alessandro Costacurta

Luigi Sala

Walter De Vecchi

Massimo Taibi

Stefano Eranio

Giovanni Stroppa

Kush jemi

Fast Eventi, është themeluarë nga anëtarët Fausto Pagliaccia edhe Stefano Falghera.  Ka lindur pas shumë vite përvoj në sektorin organizativë edhe drejtues të Milan Junior Camp, edhe nga të tjera ngjarje te lidhura me botën e sportit. 

Contact
info në të gjithë Shqipërinë 00355 685808383
info në Elbasan 00355 692070062

Nëse doni të jeni të informuar në lidhje me regjistrimin në Milan Junior Camp
që do të mbahet në Shqipëri dhe Kosovë, ju lutemi te plotëson formularin e mëposhtëm,
do ju dërgohet të gjitha informatat dhe formularët e regjistrimit.
Vendi është ende në ndërtim e sipër